NCA | BCU

Testimonials van patienten

Rugpijn en hernia

Na een aantal maanden last te hebben gehad van mijn onderrug, wat mijn sportprestaties als keeper belemmerde, leek het mij verstandig om eens behandeld te worden. Na de behandelingen van mevrouw Verhulst verbeterde mijn situatie snel. Mijn rug en nek zijn nu geen belemmeringen meer bij alles wat ik wil doen, wat vanzelfsprekend een heerlijk gevoel geeft! Met vriendelijke groet, M.E.

Wij zijn erg tevreden over de praktijk. Wij komen met het hele gezin. Voor rugklachten. In slechts enkele behandelingen een goed resultaat. Ook onze zoon met coördinatieproblemen heeft veel baat bij de chiropractische behandeling. C.

Met lage rugklachten bij Katrien gekomen, linker been had heel weinig kracht en ik liep scheef van de pijn. Na een intensieve behandeling en oefeningen heeft ze mijn klachten verholpen en loop ik weer als een gelukkig mens rond. Ook mijn dochter van 2.5 jaar had evenwichtsproblemen, Katrien heeft haar daarvoor behandeld en ze gaat met sprongen vooruit! R. De B.

Na meer dan 20 jaar onderrugklachten, op aanraden naar deze praktijk gekomen. Na 3 behandelingen waren de klachten verdwenen. Bukken, op mijn knieën zitten, eens lang in mijn bed blijven liggen, alles gaat weer. Als ik geweten had dat ik hier zoveel baat bij had, was ik hier al jaren geleden gekomen! Om geen last/klachten meer te krijgen kom ik om de 3 maanden terug naar hier voor een onderhoudsbehandeling.

Ik kom regelmatig voor een onderhoudsbehandeling, om ervoor te zorgen dat mijn zenuw niet terug beklemd raakt in de onderrug. De uitstraling naar het linkerbeen is geheel verdwenen. Dr. Koen Popelier, heeft 2 tennisellebogen in 1 behandeling verholpen! Mijn beenlengteverschil –als gevolg van een heupprothese- is nu minimaal. Ik ben zeer tevreden! M.

Drie jaar geleden werd ik door de neuroloog voor de keuze gezet. Een operatie aan mijn rug was één van de opties, een andere mogelijkheid was om chiropractie te proberen. Ik ben nog steeds blij dat ik voor het laatste gekozen heb. Na een aantal behandelingen kon ik weer normaal functioneren. Sinds die tijd kom ik regelmatig terug voor een onderhoudsbeurt. P.M.

Met een ernstige hernia, ben ik bij Dr Derde in behandeling gekomen, wat ik veel eerder had moeten doen. Met zijn speciale techniek en wijsheid over bewegen, oefeningen doen (waaronder ook zwemmen), niet langer zitten dan een half uur, steeds in beweging blijven, en vooral de 3x daags koude kompressen op het lage gedeelte van mijn onderrug, dit alles heeft mij fors verbeterd! Ook het balkussen dat ik bij jullie heb aangeschaft is nu voor mij een onmisbaar artikel geworden, zeker bij langere zitperiodes. Mijn tennissen heb ik opgezegd (te zwaar), maar ben terug met golf gestart en dat gaat prima! Hartelijk dank voor de zeer goede en vooral sympathieke behandeling. Ik kom nu 1 keer in de maand om te kijken of alles nog ok is. J. H.-V.

Nek- en schouderpijn

Mijn ervaring is dat ik hier altijd goed geholpen ben met mijn nekklachten. Ieder jaar ga ik wel een paar keer naar de chiropractor, waar ik heel veel baat bij heb. Maanden problemen gehad met gevoelloze vingers in linkerhand. Bleek dat het probleem zich situeerde in mijn nek. Na enkele behandelingen bij Dokter Popelier was het euvel verholpen. Super! Bedankt. P.I.

De chiropractor is voor mij net als een goede onderhoudsbeurt bij de garage. Als ik een kleine onbalans voel in mijn lichaam, dan is de chiropractor diegene die kordaat het probleem weet op te sporen en kan verhelpen. Ik heb bij mijn nek- en rugklachten veel baat bij de behandelingen en had nooit gedacht dat de oorzaak in het tandenknarsen lag.
Bij de chiropractor worden soms ook intra-orale technieken toegepast. Dit gebeurt met behulp van een soort tandarts handschoentje, met een lichte druk achter in de mond worden belangrijke kaakspiertjes ontspannen, waardoor de neiging tot knarsen terug een tijdje verminderd. Vaak gebruiken deze patiënten al een nachtbitje op aanraden van hun tandarts.

Ik heb 6 jaar lang geleefd met een pijnlijke schouder, bijna niets meer kunnen, geen boek lezen, geen tv kunnen kijken etc. En nu, nu is bijna alles weer mogelijk. Ik leef weer… Ik zal altijd wel wat last blijven houden maar met goed “onderhoud” zie ik het echt zitten. Dank je wel. I.

Hoofdpijn

Wij hebben heel goede ervaring met de praktijk Terneuzen. Sinds +-15 jaar komen we van Brabant hierheen. Zowel wij en de kinderen weten het adres te vinden. Ik heb vaak hoofdpijn en als ik hier ben geweest is het verdwenen. Ook wanneer ik eens rugklachten heb, word ik er zeer goed geholpen! Fijne tijd en heel erg bedankt! L.

Huilbaby

Vanaf dat Milou 2 weken oud was ging ze steeds meer huilen. Elke week werd het erger en ze liet zich moeilijk troosten. Toen Milou 2 maanden was, kwam ik voor mezelf bij Katrien en daar las ik in de wachtkamer dat ze ook baby's behandelen.
We zijn gelijk met Milou langs geweest en echt waar, na de 1ste behandeling werd het huilen al minder! Milou’s rechterkant van de nek en bovenrug zaten vast, daarom had ze ook die voorkeurshouding en spuugde ze veel en gilde ze het uit bij het aan- en uitkleden. Dat deed pijn natuurlijk!
Na een aantal behandelingen hadden we een ander meisje; lief en tevreden! We zijn nog elke dag blij dat we met Milou naar Katrien geweest zijn. Tegen familie en vrienden zeg ik nu dan ook elke keer dat ze niet te lang moeten wachten, want met een baby naar de chiropractor gaan is echt niet eng. Ze worden er goed geholpen. Bedankt Katrien! C. Mama van Milou
Getuigenissen
Terugbetaling
Waarvoor behandelen?

Praktijken

BRUGGE (België)
Moerkerkse Steenweg 236
8310 Brugge
0032 50 37 54 64

TERNEUZEN (Nederland)
Alberdingk Thijmstraat 4
4532 CZ Terneuzen
0031 115 69 40 17

OOSTBURG (Nederland)
Zuidzandsestraat 21
4501 Oostburg
0031 117 45 59 25

Contacteer ons