NCA | BCU

Onze chiropractors

Chiropractor Koen Popelier beschikt over meer dan 20 jaar ervaring en vakkennis. Hij is gespecialiseerd in rugklachten en lage rugpijn met of zonder uitstraling in de benen, pijn door lumbago, hernia (‘s), ischias en bekkeninstabiliteit. Ook kan u bij hem terecht voor nekproblemen met of zonder uitstraling naar schouders en armen en geassocieerde hoofdpijn, nek hernia’s en osteoartrose. Hij behandelt bovendien succesvol vele sporters waaronder hardlopers en wielrenners.

Hij behaalde zijn Doctor's diploma chiropractie in 1991 aan het Logan College of Chiropractic te Saint Louis, Missouri, USA. Na zijn studies verdiepte hij zich verder in de chiropractische neurologie. Hij vervoegde de praktijk Vanderkuil in Heemstede, Nederland, voorafgaand aan het opstarten van de praktijk in Terneuzen.

Hij is afwisselend aanwezig voor consultatie in de praktijken te Brugge, Terneuzen en Oostburg.
Chiropractor Katrien Verhulst is gespecialiseerd in de behandeling van huilbaby’s, kinderen en de opvolging van zwangere vrouwen. Ze staat tevens in voor craniale technieken voor problemen met schedel en kaakgewrichten en behandelt allerlei aangezichtspijnen, spanningshoofdpijn, oorgeluiden en dyslexie.

Ze studeerde in 2003 af aan het Anglo-European College of Chiropractic te Bournemouth, UK, na een vijfjarige Bachelor en Masters opleiding. Na haar studies deed ze ervaring op in twee toonaangevende prakrijken in Brighton en Ashtead.

Ze is aanwezig voor consultaties in de praktijk te Terneuzen.
Getuigenissen
Terugbetaling
Waarvoor behandelen?

Praktijken

BRUGGE (België)
Moerkerkse Steenweg 236
8310 Brugge
0032 50 37 54 64

TERNEUZEN (Nederland)
Alberdingk Thijmstraat 4
4532 CZ Terneuzen
0031 115 69 40 17

OOSTBURG (Nederland)
Zuidzandsestraat 21
4501 Oostburg
0031 117 45 59 25

Contacteer ons